Πόρτα-πόρτα ψάχνουν οι διασώστες για αγνοουμένους [εικόνες]
Οι διασώστες από το πρωί ερευνούν ένα-ένα τα ερείπια των σπιτιών
Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μάτι για τον εντοπισμό θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά που κατέστρεψε την Ανατολική Αττική.
Οι διασώστες από το πρωί ερευνούν ένα-ένα τα κατεστραμμένα σπίτια.
Δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι αγνοούνται, καθώς υπάρχουν διαφορετικά κέντρα που λαμβάνουν στοιχεία για όσους δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.
Οι συγγενείς των αγνοούμενων περνούν δραματικές ώρες καθώς δεν βρίσκουν απαντήσεις στα ερωτήματα για την τύχη των προσφιλών τους προσώπων που τους ταλανίζουν.
Ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου έχει εκφράσει κατ’ επανάληψιν τους φόβους του για δραματική αύξηση του αριθμού των θυμάτων, καθώς είναι πολλά τα καμένα σπίτια και ξενοδοχεία που δεν έχουν ερευνηθεί ακόμη.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλεί τους πολίτες να καλούν και να δηλώνουν στον αριθμό 199 τα στοιχεία των οικείων τους που αγνοούνται.
Μέχρι αυτήν τη στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί κλήσεις για περισσότερα από 100 άτομα.
- Χιλή: Ο Ρούμπιο συνεχάρη τον νέο ακροδεξιό πρόεδρο – Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «αδημονεί» να συνεργαστεί μαζί του
- Λίβανος: Αλλοι 3 νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές παρά την κατάπαυση του πυρός
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ
- Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη
- Γάζα: Ποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από την ανοικοδόμηση – Τα σχέδια Τραμπ και Κούσνερ
