Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την οδύνη του για την ανείπωτη τραγωδία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την οδύνη του για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη χώρα και την αμέριστη συμπαράστασή του στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Επίσης, απευθύνει έκκληση στα μέλη του να διατηρήσουν ανοιχτά  τα ιατρεία τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο ΙΣΑ έχει διαθέσει την Ιατρική Ομάδα Άμεσης Δράσης, καθώς και φάρμακα και υγειονομικό υλικό, για την υγειονομική κάλυψη των κατοίκων.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την εθνική αυτή τραγωδία. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή μου σε όσους συμπολίτες μας είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Ο ιατρικός κόσμος βρίσκεται στις επάλξεις για να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, κάνοντας το καθήκον του απέναντι στους συμπολίτες που έχουν την ανάγκη μας» δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

Έκκληση και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

Έκκληση σε όσους μπορούν να δώσουν αίμα απευθύνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για τους εγκαυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής. 

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr