Σύντομο αποδείχθηκε το ταξίδι του Ζοζέ Φόντε στην Κίνα. Μετά από 5 μήνες στη Νταλιάν Γιφάνγκ ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός «έλυσε» το συμβόλαιο του και επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της γαλλικής Λιλ.
Ο 34χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία το 2016 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, η οποία ολοκλήρωσε ακόμη μια «δυνατή» μεταγραφή εντάσσοντας τον «μπαρουτοκαπνισμένο» από την Πρέμιερ Λιγκ, Φόντε.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.