Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τα περί Ανδρέα : Οι Κουρουμπλήδες καλύτερα να σιωπούν
«Μετά την Ύβρι έρχεται η Νέμεσις» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη δήλωση του πρώτου για τη συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με την οποία «ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έκανε ό,τι έκανε σήμερα ο Τσίπρας».
«Είναι θράσος να μιλούν εκείνοι οι οποίοι ξόδεψαν το κεφάλαιο που δημιούργησε ο Ανδρέας με την ενδιάμεση συμφωνία» απάντησε μέσω ανάρτησης του στο Twitter ο εκπρόσωπος Tύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
Πρόσθεσε, δε, ότι «οι Κουρουμπλήδες καλύτερα να σιωπούν, διότι μετά την Ύβρι έρχεται η Νέμεσις».
«Ό,τι έκανε σήμερα ο Τσίπρας πιστεύω ότι θα έκανε και ο Ανδρέας, με βάση τη σημερινή συγκυρία. Ο Ανδρέας ήταν πατριώτης, δεν ήταν πατριδοκάπηλος. Είχε την πολιτική γενναιότητα να πει και το mea culpa» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνέντευξή του.
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Anthropic να επιτρέψει την αυτόνομη στρατιωτική χρήση της Τεχνητής της Νοημοσύνης
- Ισπανία: Ο βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας εισήχθη σε νοσοκομείο της Τενερίφης
- Ρέτσος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»
- Ολυμπιακός: «Σας ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι» (pic)
- Ο Τραμπ «ανησυχεί» για την υγεία των Γροιλανδών – Αλλά ξεχνάει τους Αμερικανούς που παιδεύονται πιο πολύ
- Ντάνι Γκαρθία: «Το θέλαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε – Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»
