Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζεται η φιέστα Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ

Ετοιμάζεται η φιέστα Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ, ο Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος ετοιμάζει τη φιέστα της 14ης Ιουλίου

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ, ο Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος ετοιμάζει τη φιέστα της 14ης Ιουλίου.

Πρώτα οι πανηγυρικές αναρτήσεις στα Social Media, μετά τα… φιλιά και οι αγκαλιές κατά τη διάρκεια υπογραφής της πρόσκλησης και τώρα τα πανηγύρια!

Η κυβέρνηση των Σκοπίων εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τη φιέστα που θα στηθεί αύριο, Σάββατο 14 Ιουλίου, σε 15 πόλεις της γειτονικής χώρας.

«Αυτό το Σάββατο, στις 14 Ιουλίου, ας ενωθούμε και μαζί για να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της ΠΓΔΜ», έγραψε ο σκοπιανός πρωθυπουργός στο Facebook και συνέχισε:

«Με την πρόκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξεκινάμε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, η εποχή των νικών και της υπερηφάνειας. Ώρα ασφάλειας. Έρχεται η ώρα μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες! Πάμε μπροστά – Η ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και στην ΕΕ! Τα λέμε το Σάββατο!» ολοκλήρωσε καλώντας τους πολίτες να δώσουν το «παρών».

Оваа сабота, на 14 јули, да се обединиме и заедно да го прославиме историскиот успех на Македонија.Започнуваме нова…

Δημοσιεύτηκε από Zoran Zaev στιςΠέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Οι πόλεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι: Σκόπια, Μπίτολα, Στρούμιτσα, Στρούγκα, Αχρίδα, Βέλες, Γευγελή, Γκόστιβαρ, Καβάνταρτσι, Κίσεβο, Κοτσάνι, Κουμάνοβο, Πρίλεπ, Τέτοβο και Στιπ.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν οι Kiril Dzajkovski, «Archangel», Dejan Dex, Duke Bojadziev, Goran Khan, Ferus Mustafov, Slatkar, Beni Non Stop and Zlatko Origjanski, Eric Fox, Feki Feris, Areia, Kristina Arnaudova, «Nokaut», Adrian Gadzha, Vlado Janevski, Lepi Johnny, Baklava, Foltin, Lozano, Dani Dimitrovska, Elena Ristovska, DNA.

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Ωστόσο, το… πάρτι του Ζάεφ έχει ξεσηκώσει έντονες εσωτερικές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αντιπολίτευσης, Glas za Makedonija, με ανακοίνωση του τονίζει πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται να «γιορτάσει μια διπλωματική ήττα με τα χρήματα του λαού».

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αυτό είναι το μοναδικό παράδειγμα στον κόσμο όπου μια κυβέρνηση θα γιορτάσει την ήττα της.

Προσθέτουν, δε, ότι δεν είναι νίκη, η υποτιθέμενη ημερομηνία για τις ενταξιακές συνομιλίες με ΕΕ  και ΝΑΤΟ «εφόσον για αυτές έπρεπε να δοθεί το όνομα »Μακεδονία»» και συνεχίζουν:

«Πρόκειται για την πιο επαίσχυντη ήττα που ετοιμάζουν στη Δημοκρατία της Μακεδονίας και το μακεδονικό λαό. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση είναι ανίκανη να κάνει οποιαδήποτε θετικό για την κοινωνία. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να γιορτάσει, και τουλάχιστον ο λαός της ΠΓΔΜ δεν θα είναι μαζί με αυτήν» ολοκληρώνουν.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024