Ειδική τελετή στην αίθουσα τελετών του Κοινοβουλίου, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος Βούτσης θα απονείμει δημόσιο έπαινο στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την επίτευξη του στόχου να μην απομείνει κανείς οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ αδιόριστος στο Δημόσιο

Η γιορτή δεν έχει καθοριστεί ακόμη πότε θα γίνει, αλλά θα γίνει! Στη Βουλή. Είναι η γιορτή του 1.500, ήτοι του 1.500ού υπαλλήλου, ο οποίος θα προσληφθεί επί ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μία αβεβαιότης σχετικά με το πότε θα πραγματοποιηθεί το σημαντικό αυτό γεγονός, αλλά είναι σίγουρο πως όταν με το καλό συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός «1.500», ο πρόεδρος Βούτσης (της Βουλής) θα γιορτάσει το γεγονός με όλη τη λαμπρότητα που επιβάλλεται.

Τούτου δοθέντος και θέλοντας να συμβάλω αποφασιστικά από την πλευρά μου στο να αποκτήσει ο εορτασμός τη λαμπρότητα που επιβάλλεται, εισηγούμαι: τριήμερο σημαιοστολισμό και φωταγώγηση του κτιρίου του Κοινοβουλίου, όπως και των υπόλοιπων κτιρίων που διαθέτει η Βουλή στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας στην οποία ο πρόεδρος Βούτσης, αλλά και οι εκπρόσωποι των κομμάτων θα υποδεχθούν τον 1.500ό υπάλληλο του Κοινοβουλίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr