Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φανέλα βασικού στον Καρνέζη μετά τον τραυματισμό του Μέρετ

Φανέλα βασικού στον Καρνέζη μετά τον τραυματισμό του Μέρετ

Πλήγμα για τη Νάπολι, η οποία θα χάσει τον Άλεξ Μέρετ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι ο Ορέστης Καρνέζης παίρνει γάντια βασικού από τον Κάρλο Αντσελότι

Ο Ορέστης Καρνέζης αποκτήθηκε από τη Νάπολι «πακέτο» με τον Άλεξ Μέρετ από την Ουντινέζε, με σκοπό να αναλάβει το ρόλο του αναπληρωματικού στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, πίσω από τον 21χρονο Ιταλό.

Εντούτοις, ένα απρόοπτο περιστατικό φαίνεται πως φέρνει τον Έλληνα τερματοφύλακα στη θέση του βασικού κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, τουλάχιστον όσον αφορά στις πρώτες αγωνιστικές της Serie A. Ο Μέρετ υπέστη κάταγμα στη διάρκεια μίας εκ των πρώτων προπονήσεων της ομάδας του, σε σύγκρουση που είχε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον νεαρό, Φραντσέσκο Μετσόνι.

Ο Καρνέζης έχει αποκτηθεί από τη Νάπολι τόσο για να αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ, όσο και λόγω των διαδοχικών τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Ιταλός γκολκίπερ. Ο 32χρονος Έλληνας αποκτήθηκε έναντι 3.000.000 ευρώ, ενώ ο Μέρετ αντί 22.000.000, με τους «παρτονοπέι» να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 21χρονου.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024