Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ράβε ξήλωνε» από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Ράβε ξήλωνε» από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με νέα τροπολογία προτείνουν τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την ίδια ημέρα με τις ευρωεκλογές και όχι την προηγούμενη Κυριακή, όπως εισηγούνταν αρχικά

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση τροπολογίας το βράδυ της Τρίτης από 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητούσαν κατ’ εξαίρεση οι επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές να γίνουν μια εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές επανήλθαν την Τετάρτη με κατάθεση νέας τροπολογίας.

Συγκεκριμένα, με τη νέα τροπολογία προτείνουν τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την ίδια ημέρα με τις ευρωεκλογές και όχι την προηγούμενη Κυριακή, όπως εισηγούνταν αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Τρίτης οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την τροπολογία που κατέθεσαν πρότειναν ο πρώτος γύρος των δημοτικών να γίνει μια εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές και ο δεύτερος γύρος, όπου απαιτείται, την Κυριακή των ευρωεκλογών (δηλαδή, τον Μάιο του 2019 αντί για τον Οκτώβριο του ίδιου έτους που προέβλεπε το υπουργείο Εσωτερικών).

Λίγες ώρες μετά, φαίνεται πως … άλλαξαν γνώμη καθώς επανακατάθεσαν την τροπολογία προτείνοντας αυτή τη φορά τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την ίδια ημέρα με τις ευρωεκλογές και όχι την προηγούμενη Κυριακή, όπως είχαν ζητήσει αρχικά.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024