Συγκινούν τα σκίτσα για τα εγκλωβισμένα παιδιά στην Ταϊλάνδη
Στην Ταϊλάνδη και την επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους βρίσκονται στραμμένα όλα τα βλέμματα
Στην Ταϊλάνδη και την επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι για περισσότερες από δύο εβδομάδες σε σπήλαιο, βρίσκονται στραμμένα όλα τα βλέμματα.
Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν συγκλονιστικά σκίτσα αφιερωμένα στην προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό των παιδιών.
Χαρακτηριστικό είναι το σκίτσο στο οποίο ένας δύτης προσφέρει στα παιδιά μέσα στη σπηλιά, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. «Ο κόσμος μόλις βρήκε την πιο θαρραλέα ποδοσφαιρική ομάδα που εμπνέει» αναφέρεται στη λεζάντα.
Διαβάστε επίσης:
Συγκλονιστικά πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης στην Ταϊλάνδη
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)
- Ουντινέζε – Γιουβέντους 0-1: Σε «τροχιά» Champions League η «Γηραία Κυρία»





