Σκουρλέτης: Επικίνδυνο το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π.Καμμένος
Το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π.Καμμένος σχετικά με το αν θα φύγει από την κυβέρνηση είναι επικίνδυνο για την κυβερνητική για την κυβερνητική σταθερότητα λέει ο Π.Σκουρλέτης, που βλέπει ιδιότυπο ανταγωνισμό των ΑΝΕΛ με τη ΝΔ στην προώθηση εθνικολαϊκιστικής ατζέντας
Βολές κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης προειδοποιώντας ότι τα ήξεις αφήξεις σχετικά με την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση δημιουργούν κίνδυνο για την κυβερνητική σταθερότητα.
Κατηγορεί δε τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο για ιδιότυπο ανταγωνισμό με τη ΝΔ στην προώθηση εθνικολαϊκιστικής ατζέντας «για τη διεκδίκηση των ίδιων ψηφοφόρων».
Προχωρώντας δε ένα βήμα παρακάτω ο κ. Σκουρλέτης μιλά για «στήριξη της κυβέρνησης με ανοχή», ενώ βλέπει στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη ένα εν δυνάμει σύμμαχο για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επικίνδυνος για τη κυβερνητική σταθερότητα ο Καμμένος
Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «επικίνδυνο για την κυβερνητική σταθερότητα» «το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π. Καμμένος», σχετικά με το αν θα φύγει ή θα παραμείνει στην κυβέρνηση.
«Έχουμε όμως όπλα στη φαρέτρα μας για ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο. Σημασία έχει να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο. Υπάρχουν πολλές εκδοχές, όπως η στήριξη της κυβέρνησης με ανοχή», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Σε διαγωνισμό ΝΔ και ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό
Σημείωσε ακόμα ότι για το Μακεδονικό, οι ΑΝΕΛ «βρίσκονται σε ιδιότυπο ανταγωνισμό με τη ΝΔ προωθώντας εθνικολαϊκιστική ατζέντα για τη διεκδίκηση των ίδιων ψηφοφόρων».
Εν δυνάμει σύμμαχος το Ποτάμι
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει το Ποτάμι ως εν δυνάμει σύμμαχο της κυβέρνησης, εάν αυτό βασίζεται σε «ένα πολύ σαφές προγραμματικό πεδίο σύγκλισης», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7.
«Έχουμε συναντηθεί σε μία σειρά νομοσχεδίων στο παρελθόν. Κορυφαίο είναι το ζήτημα της Συμφωνίας για το Μακεδονικό, από εκεί κι έπειτα σε πάρα πολλά πράγματα έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις και νομίζω ότι με απόλυτο σεβασμό πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτόν τον χώρο», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442