Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα παραιτηθεί τελικά ο Δημήτρης Καμμένος από αντιπρόεδρος της Βουλής

Θα παραιτηθεί τελικά ο Δημήτρης Καμμένος από αντιπρόεδρος της Βουλής

Εγκαταλείπει τη θέση του το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ με βολές κατά του Πάνου Καμμένου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση θα έχει αύριο, Πέμπτη, ο Δημήτρης Καμμένος προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις του σχετικά με το εάν θα παραιτηθεί ή όχι από τη θέση του αντιπροέδρου του Σώματος.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 θα προτιμήσει να παραιτηθεί, παρά το ζήτημα να οδηγηθεί σε πρόταση μομφής εναντίον του.

Ωστόσο, το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ δεν παραλείπει να εξαπολύσει για ακόμη μια φορά βολές κατά του προέδρου του κόμματος, χαρακτηρίζοντας τη στάση του επικίνδυνη.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις αντικρουόμενες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το «Μακεδονικό», ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε: «Ο κ. Καμμένος τα λέει εκ του ασφαλούς. Κερδίζει χρόνο. Δεν πρόκειται να εμποδίσει την κύρωση της συμφωνίας για το «Σκοπιανό». Εφόσον το Μέγαρο Μαξίμου θέλει τη συμφωνία, αυτό δεν μπορεί να αποτραπεί γιατί θα έχουμε διπλωματικό πραξικόπημα. Ο διεθνής παράγοντας μας έχει ήδη στο στόχαστρο. Είμαστε σε κίνδυνο με αυτά που λέει ο κ. Καμμένος. Θα πρέπει να μας πει ο κ. Τσίπρας αν θα κάνει τα πάντα για να κυρωθεί η συμφωνία. Δεν μπορούμε να κάνουμε τσαλιμάκια αν στα Σκόπια προχωρήσουν».

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καμμένο, «είναι επικίνδυνη στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ, να πάει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για να άρει το βέτο του Καραμανλή και μετά να ρίξει την κυβέρνηση για να μην περάσει η συμφωνία. Αυτή την ευθύνη δεν θα την πάρει ο Πάνος Καμμένος».

Παράλληλα, απέρριψε ως ανοησίες τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος του για χρηματισμό προκειμένου να εξαγοραστεί η ψήφος του κατά της κυβέρνησης στην πρόταση μομφής της ΝΔ και διαβεβαίωσε ότι «δεν καθοδηγείται από κανέναν». Σχετικά με το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ, είπε ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια συζήτηση αυτή τη στιγμή.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024