Σφολιάτα με μοτσαρέλα και ντοματίνια
Συνδυάζει τη νοστιμιά της πίτσας με εκείνη της τυρόπιτας.
Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για την επιφάνεια στην οποία θα εργαστείτε
1/2 συσκευασία ζύμη σφολιάτας
1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ξετυλίξτε τη ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα. Τοποθετήστε τη ζύμη πάνω σε μία λαδόκολλα και αφήστε τη στο ψυγείο μέχρι να γίνει σταθερή, δηλαδή τουλάχιστον για 30′.
Πατήστε τη ζύμη με ένα πιρούνι και στη συνέχεια ρίξτε τη μοτσαρέλα και τα ντοματίνια. Προσθέστε το λάδι και το αλατοπίπερο.
Ψήστε μέχρι να πάρει χρώμα η ζύμη και να μαγειρευτεί και εσωτερικά, για περίπου 20-25′.
Κόψτε σε κομμάτια και σερβίρετε.
- Τεράστια πρόκριση της Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (0-1)
- ΠΑΣΟΚ: Για τον κ. Μητσοτάκη το κομματικό συμφέρον είναι υπεράνω του εθνικού
- Πώς η Amazon κατακτά το Cloud
- Υεμένη: Στην 4η φάση κλιμάκωσης οι Χούθι – Επιθέσεις σε Άντεν, Αραβική Θάλασσα και Ινδικό Ωκεανό
- Βρετανία: Χάος στα αεροδρόμια λόγω προβλήματος στον έλεγχο διαβατηρίων
- Θλάση ο Σλούκας – Αγωνία για την συμμετοχή του στο Final 4