Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουλευτές ΝΔ: Δεν θα πούμε και ευχαριστώ για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά

Βουλευτές ΝΔ: Δεν θα πούμε και ευχαριστώ για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά

Αιχμές για την τακτική Τσίπρα σε ό,τι αφορά τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου και το προσφυγικό από τους βουλευτές Χίου και Λέσβου της ΝΔ

«Δεν θα πούμε και ευχαριστώ…» σημειώνει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης με αφορμή τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Κι αυτό γιατί όπως τονίζει «οι νησιώτες γνωρίζουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ διαπραγματεύτηκαν και δέχθηκαν την κατάργηση του νησιωτικού ΦΠΑ, γνωρίζουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ευθύνονται για την πολιτική ανοικτών συνόρων στο μεταναστευτικό που μετέτρεψε τα νησιά σε αποθήκες ψυχών». Σύμφωνα με τον Χιώτη βουλευτή, «μετά από τέσσερις τροπολογίες της Νέας Δημοκρατίας κατάλαβε επιτέλους η κυβέρνηση την ανάγκη διατήρησης του νησιωτικού ΦΠΑ».

Εξάλλου, ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου, δηλώνει ότι «ο αγώνας των νησιωτών και ειδικά των Λέσβιων δικαιώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Συντονιστικό Όργανο των φορέων του νησιού μας (επιμελητήρια κλπ.) για τον αγώνα τους, αλλά, κυρίως, για τη θεμελιωμένη επιχειρηματολογία που ανέπτυξαν. Ο αγώνας για την επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος συνεχίζεται. Με ενότητα και κοινή δράση θα τα καταφέρουμε» καταλήγει.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024