
Ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν τη Δαμασκό
Δύο «ισραηλινοί» πύραυλοι έπληξαν περιοχή κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού, μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA τα ξημερώματα της Τρίτης, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες
Δύο «ισραηλινοί» πύραυλοι έπληξαν περιοχή κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού, μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA τα ξημερώματα της Τρίτης, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Την ίδια πληροφορία μετέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η συριακή κρατική τηλεόραση, επίσης χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας των συριακών ένοπλων δυνάμεων δεν μπόρεσαν να αναχαιτίσουν τους πυραύλους. Κατά την οργάνωση αυτή, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στόχοι των πληγμάτων ήταν αποθήκες όπλων της Χεζμπολάχ και άλλων «μη συριακών παραστρατιωτικών οργανώσεων πιστών στο καθεστώς» της Συρίας.
Η ΜΚΟ ανέφερε πως δεν έχει υπόψη της πληροφορίες για θύματα.
Κατά το Συριακό Παρατηρητήριο, οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από ισραηλινά αεροσκάφη από την κατεύθυνση των υψιπέδων του Γκολάν.
Ερωτηθείς για τις πληροφορίες αυτές, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού περιορίστηκε να δηλώσει «δεν σχολιάζουμε αναφορές ξένων».
- Το ΝΑΤΟ μετατρέπει τη Βαλτική σε πεδίο επίδειξης ισχύος: 6.000 στρατιώτες σε άσκηση απέναντι στη Ρωσία
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Το τηλεοπτική πρόγραμμα της διοργάνωσης
- Το Ισραήλ ανοίγει πρεσβεία στη Σλοβενία μετά την αλλαγή κυβέρνησης – «Οι φίλοι μας επιστρέφουν στην εξουσία»
- Εξιτήριο στον 50χρονο καβοδέτη που τραυματίστηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Επικοινώνησε μαζί του ο Κικίλιας
- Η αξιοκρατία αγνοείται στη διαιτησία της εποχής Λανουά
- Γιατί η Ντούα Λίπα θέλησε να παντρευτεί σε ένα μαφιόζικο παλάτι της Σικελίας;



