Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κρόος είναι ο παίκτης που όλοι θα θέλαμε στην ομάδα μας

Ο Κρόος είναι ο παίκτης που όλοι θα θέλαμε στην ομάδα μας

Η Ρεάλ που για όσους ξεχνούν πήρε τον Κρόος σε τιμή... ευκαιρίες. Είκοσι εκατομμύρια ευρώ της κόστισε για να τον φέρει από το Μόναχο, εκμεταλλευόμενη τη δυσαρέσκεια του Γερμανού απέναντι στην Μπάγερν, η οποία δεν του έδινε τα χρήματα που ήθελε και που άξιζε

Αλλά για κακή τύχη όλων μας, τον έχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Και είναι ευτυχισμένη που τον έχει. Και ο Κρόος είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται στη Μαδρίτη. Από τη μέρα που πήγε, η βασίλισσα έχει σηκώσει τρία Champions League. Με εκείνον έναν απ’ τους καλύτερους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της.

Η Ρεάλ που για όσους ξεχνούν πήρε τον Κρόος σε τιμή… ευκαιρίες. Είκοσι εκατομμύρια ευρώ της κόστησε για να τον φέρει από το Μόναχο, εκμεταλλευόμενη τη δυσαρέσκεια του Γερμανού απέναντι στην Μπάγερν, η οποία δεν του έδινε τα χρήματα που ήθελε και που άξιζε.

Σε αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν, ο Κρόος… καταπίνει τους ευρωπαϊκούς τίτλους και η Μπάγερν κάνει απλά τα… απαραίτητα. Βγαίνει πρώτη στη Γερμανία. Ο Γερμανός χαφ είναι ο δικαιωμένος της υπόθεσης, αποδεικνύοντας όπου κι αν αγωνίζεται πως αποτελεί ένα από τα κορυφαία χαφ που κυκλοφορούν στον κόσμο.

Το γκολ του απέναντι στη Σουηδία, με το ρολόι να σημαδεύει το 95′ και τη Γερμανία να μένει εκτός συνέχειας Μουντιάλ, είναι η σφραγίδα πως δεν είναι μονάχα παικταράς. Είναι σπουδαίος. Είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του. Εκείνος που τη δύσκολη ώρα θα κάνει το αδύνατο να μοιάζει δυνατό. Θα κάνει το δύσκολο να φαίνεται απλό. Θα κάνει εκείνο που κανείς άλλος στη θέση του δεν θα είχε σκεφτεί.

Οποιοσδήποτε άλλος συμπαίκτης του πήγαινε για την εκτέλεση σε εκείνο το σημείο, πιθανότατα θα έκανε σέντρα. Με όλο τον κόσμο μέσα στην περιοχή, θα έψαχνε τη σέντρα. Κάπου να βρει, κάποιος να την ακουμπήσει, μήπως και πάει μέσα. Εκείνος πήγε για να κάνει ακριβώς αυτό. Να σημαδέψει το απέναντι πλαϊνό δίχτυ. Όλα ή τίποτα. Αυτό «έπαιξε». Και συνήθως οι τολμηροί τα καταφέρνουν όλα…

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024