Τα μυστικά για αφράτα μπιφτέκια
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πατάτες φούρνου ή ρύζι
Υλικά
1 κιλό κιμάς
2 τριμμένα κρεμμύδια
2 τριμμένες ντομάτες
3 φέτες ψωμί μουσκεμένο
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τον κιμά σε έναν μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες.
Στραγγίζουμε το ψωμί και ρίζνουμε κομματάκια πάνω από τον κιμά.
Προσθέτουμε ρίγανη, αλατοπίπερο, ξίδι – το οποίο κάνει και την διαφορά – και ελαιόλαδο.
Ζυμώνουμε καλά το μείγμα, όμως αν είναι σφιχτό καλό θα είναι να το ραντίσουμε με λίγο νερό.
Πλάθουμε και τα αραδιάζουμε στο ταψί όπου είναι έτοιμα για ψήσιμο.
- Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί»
- ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Σάστρε
- Τουρκία: Διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ
- Μπάιντεν για τους φοιτητές: «Έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται, αλλά όχι το δικαίωμα να προκαλούν χάος»
- Με Τζούρισιτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού
- Αποφυλάκιση Μιχαλογιάκου: Αγανακτισμένοι οι Αιγύπτιοι ψαράδες που είχαν χτυπηθεί από τη Χρυσή Αυγή