Μουντιάλ: Στον «αέρα» η παρουσία του Πελέ στην πρεμιέρα
Στα 77 χρόνια του χρόνια, ο Πελέ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τα πόδια του, τα οποία τον ανάγκασαν να μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του
Ο Εντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ο διάσημος Πελέ, ακύρωσε χθες την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Ρωσία για να δώσει μια διάλεξη σε κεντρικό πανεπιστήμιο της χώρας, αφήνοντας στον αέρα ακόμα και την παρουσία του στον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Ο Πελέ δεν θα πάει στο πανεπιστήμιο γιατί αισθάνεται άσχημα. Έχει προβλήματα με τα πόδια του. Πριν από την Τρίτη θα αποφασίσει αν θα συμμετέχει τελικά στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στον τοπικό Τύπο.
Ο Πελέ νικητής τρεις φορές του Κυπέλλου Jules Rimet, αναμένονταν να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην τελετή έναρξης του τουρνουά στις 14 Ιουνίου στο γήπεδο Luzhniki, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας.
Ο Πελέ, που γνωρίζει τον θαυμασμό του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ακυρώσει επίσης τον Μάρτιο μια επίσκεψη στη Ρωσία, όπου επρόκειτο να τιμηθεί κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ της Ρωσίας και της Βραζιλίας, με αφορμή την ευκαιρία της 60ής επετείου από το ντεμπούτο του στο Μουντιάλ.
Στα 77 χρόνια του χρόνια, ο Πελέ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τα πόδια του, τα οποία τον ανάγκασαν να μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.
- Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του
- Η ώρα της απολογίας για τον σμήναρχο – Έφτασε στο Αεροδικείο
- Κυτταρικό εμφύτευμα εναντίον της Πάρκινσον δοκιμάζεται σε ανθρώπους
- Αντύπας: Η νύφη του διεκδικεί μια θέση στη Eurovision και τις δίνει τις ευχές του
- Super Bowl: Οι… θάμνοι του Bad Bunny έβγαλαν 1300 δολάρια (pics, vids)
- Άγριο επεισόδιο βίας στο Ηράκλειο: Του έσπασαν τα δόντια με πέτρα

