Οκτώ άτομα συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην πλατεία Εξαρχείων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Από την επιχέιρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 65,7 γραμμαρίων, μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους 5,5 γραμμαρίων, 27 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα). Παράλληλα, προσήχθησαν επιπλέον έντεκα άτομα. Ένα από αυτά οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενο για παραβίαση σχετικής νομοθεσίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).