Δροσιστική σαλάτα με αβοκάντο και αγγούρι
Η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι
Υλικά
4 φύλλα μαρούλι, ψιλοκομμένα
6 ντοματίνια, κομμένα στα δύο
2 ραπανάκια, λεπτοκομμένα
2 κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα
50 γρ. αγγούρι, κομμένο σε μικρούς κύβους
25 γρ. φύλλα μαϊντανό, τεμαχισμένα
25 γρ. φύλλα μέντας, χοντροκομμένα
1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο σε κύβους
Για τη σάλτσα
½ σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένο
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Για τη σάλτσα, ανακατέψτε το θρυμματισμένο σκόρδο με μια πρέζα αλατιού, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Αφήστε τη στην άκρη έως ότου να σερβίρετε.
2. Ανακατέψτε τα συστατικά σαλάτας σε ένα μπολ και προσθέστε από πάνω τη σάλτσα όταν θέλετε να σερβίρετε.
- Βουλή: Με το μήνυμα «Διαβάζω και Αλλάζω» φωταγωγήθηκε το κοινοβούλιο
- Ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές φέρνει το ηλεκτρονικό εμπόριο
- Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Το VAR γλίτωσε τους Χωριάτες από την ήττα, λίγες ημέρες πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό
- Σταμάτησε η έρευνα στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Mercedes με τις εκπομπές diesel
- Για ποια ταινία του μετανιώνει ο Τζιμ Κάρεϊ – «Τα πρόσφατα γεγονότα με άλλαξαν»
- ΗΠΑ: Στη Σαουδική Αραβία ο Μπλίνκεν Δευτέρα και Τρίτη – Κατάπαυση πυρός και όμηροι στην ατζέντα