Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή του Spider Man - Δείτε το trailer

Η επιστροφή του Spider Man – Δείτε το trailer

Εντυπωσιακό το πρώτο trailer της ταινίας «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν»

Oπως φαίνεται και από το trailer της ταινίας «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» («Spider-Man: Into the Spider-Verse») που παρουσιάζουμε εδώ, οι παραγωγοί Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ φέρνουν νέα πνοή στο σύμπαν του ήρωα που γεννήθηκε μέσα στις σελίδες της Marvel Comics.

Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον Αραχνάνθρωπο έφηβο (Μάιλς Μοράλες). Βλέπουμε τα πρώτα βήματα του φωτοχόπαιδου από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης που έμελλε να γίνει, ουκ ολίγες φορές, σωτήρας της πατρίδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία ταινία του δημοφιλούς σούπερ ήρωα φέρει την υπογραφή τριών σκηνοθετών, των Μπομπ Περισκέτι, Πίτερ Ράμσεϊ και Ρόντνεϊ Ρόθμαν.

Μετά την πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση στην ταινία του Σαμ Ράιμι το 1999,  ο Spider Man ανανεώνεται διαρκώς, κάτι που θα λέγαμε ότι συμβαίνει και με άλλους χάρτινους ήρωες, οι οποίοι ωστόσο έχουν μεγαλύτερο κινηματογραφικό παρελθόν (Batman, Supeman).

Και είναι λογικό εφόσον όλες αυτές οι ταινίες αποτελούν χρυσωρυχεία στα ταμεία των αιθουσών με εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο.

Στη διανομή του «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» που θα προβληθεί σε λίγο καιρό στην Ελλάδα από την Feelgood Entertainment, βρίσκουμε επίσης τους Χέιλι Στάινφιλντ, Λιβ Σράιμπερ, Μαχερσάλα Αλι, Tζέικ Τζόνσον αλλά και την θρυλική κωμικό Λίλι Τόμλιν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024