Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε σαφές από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην ΑΕΚ πως σκοπεύει να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα. Δίνοντας στίγμα όχι μόνο στα μεταγραφικά αλλά και σε άλλους τομείς. Ο νέος τεχνικός της Ένωσης θέλει να κάνει μια διαφορετική διαχείριση στο υλικό που έχει στα χέρια του, αξιοποιώντας αρκετούς παίκτες σε διαφορετικούς ρόλους.

Κλωναρίδης, Λιβάγια, Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Μπακασέτας αναμένεται να αναλάβουν νέα καθήκοντα, με την ΑΕΚ της σεζόν που ξεκινά να είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Ακόμα κι αν τα πρόσωπα πάνω-κάτω είναι ίδια.

Ο Ουζουνίδης έχει τη διάθεση να βάλει τη δική του «σφραγίδα» στην ΑΕΚ, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Στην οποία ο ρόλος του είναι ξεχωριστός. Άλλωστε το παραπάνω μήνυμα το έχει πάρει και από τη διοίκηση ο νέος τεχνικός, προχωρώντας στον σχεδιασμό της ομάδας εν λευκώ.

Σίγουρα το βάρος που αναλαμβάνει να σηκώσει ο Ουζουνίδης δεν είναι μικρό, όμως έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα πως είναι για τα δύσκολα. Και αυτό θα κληθεί να κάνει άλλη μια φορά. Αναλαμβάνοντας μια ομάδα πρωταθλήτρια, με στόχο να την διατηρήσει εκεί, βελτιώνοντας παράλληλα τους τομείς που ο ίδιος θα κρίνει πως το χρειάζονται. Τα υπόλοιπα θα κριθούν στο γήπεδο.