Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάζει «σφραγίδα»

Βάζει «σφραγίδα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε σαφές από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην ΑΕΚ πως σκοπεύει να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε σαφές από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην ΑΕΚ πως σκοπεύει να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα. Δίνοντας στίγμα όχι μόνο στα μεταγραφικά αλλά και σε άλλους τομείς. Ο νέος τεχνικός της Ένωσης θέλει να κάνει μια διαφορετική διαχείριση στο υλικό που έχει στα χέρια του, αξιοποιώντας αρκετούς παίκτες σε διαφορετικούς ρόλους.

Κλωναρίδης, Λιβάγια, Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Μπακασέτας αναμένεται να αναλάβουν νέα καθήκοντα, με την ΑΕΚ της σεζόν που ξεκινά να είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Ακόμα κι αν τα πρόσωπα πάνω-κάτω είναι ίδια.

Ο Ουζουνίδης έχει τη διάθεση να βάλει τη δική του «σφραγίδα» στην ΑΕΚ, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Στην οποία ο ρόλος του είναι ξεχωριστός. Άλλωστε το παραπάνω μήνυμα το έχει πάρει και από τη διοίκηση ο νέος τεχνικός, προχωρώντας στον σχεδιασμό της ομάδας εν λευκώ.

Σίγουρα το βάρος που αναλαμβάνει να σηκώσει ο Ουζουνίδης δεν είναι μικρό, όμως έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα πως είναι για τα δύσκολα. Και αυτό θα κληθεί να κάνει άλλη μια φορά. Αναλαμβάνοντας μια ομάδα πρωταθλήτρια, με στόχο να την διατηρήσει εκεί, βελτιώνοντας παράλληλα τους τομείς που ο ίδιος θα κρίνει πως το χρειάζονται. Τα υπόλοιπα θα κριθούν στο γήπεδο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024