Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Karl Lagerfeld σου ζητά να... τον φιλήσεις

Ο Karl Lagerfeld σου ζητά να… τον φιλήσεις

O βασιλιάς του ταγιέρ, κάνει ένα ακόμη επιχειρηματικό βήμα ξεκινώντας τη δική του σειρά μακιγιάζ με τίτλο «Kiss Me Karl» σε συνεργασία με την Αυστραλέζικη εταιρεία καλλυντικών «ModelCo».

Ο Karl Lagerfeld, μία από τις πιο εμβληματικές και χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες στο χώρο της υψηλής ραπτικής, είναι γνωστός για πολλά πράγματα. Κυρίως όμως για το  ότι «πιλοτάρει» τον οίκο μόδας Chanel για πάνω από τρεις δεκαετίες αλλά και για την γάτα του Choupette που αριθμεί πάνω από 110 χιλιάδες followers στο instagram.

Καθώς έχει δηλώσει ότι λατρεύει τις αλλαγές, θα υποστηρίζει αυτή τη φιλοσοφία με το νέο του εγχείρημά, να λανσάρει τη δική του σειρά μακιγιάζ με τίτλο «Kiss Me Karl» σε συνεργασία με την Αυστραλέζικη εταιρεία καλλυντικών «ModelCo».

Η νέα σειρά μακιγιάζ με την υπογραφή του Γερμανού θρύλου της μόδας,  περιλαμβάνει από λιπ-γκλος και λιπ-μπαλμ, μέχρι βουρτσάκια μακιγιάζ σε συσκευασίες με το πρόσωπο του σχεδιαστή, αλλά και παλέτες σκιών και υγρό αιλάινερ με την μορφή της διάσημης γάτας του.

Ένα από τα κομμάτια που θα λατρέψεις είναι και το «Lip Lights Liquid Matte Lipstick» και αυτό γιατί έχει ένα πολύ ιδιαίτερο packaging.

Το πρωτοποριακό του κραγιόν κυκλοφορεί σε ένα κομψό σωληνάριο με το χαρακτηριστικό κεφάλι του Karl Lagerfeld για καπάκι.

Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό ενδιαφέρον κομμάτι στο «έξυπνο» κραγιόν του σχεδιαστή.  Το καλύτερο μέρος είναι πως όταν στρίψεις το καπάκι, ανάβει ένα φως κάτω από το κεφάλι του Karl. Και χάρη στο μικρό καθρέφτη, που τοποθετείται χειροκίνητα στην κάτω πλευρά του σωλήνα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σου ακόμα και στο σκοτάδι. Αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες αναζητούσαν για χρόνια. Επιτέλους οι προσευχές τους εισακούστηκαν χάρη στον ευφυή σχεδιαστή.

Τα κραγιόν θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό, για αυτό προτείνουμε να κινηθείς άμεσα γιατί αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα!

Ο γνωστός για τα σκουρόχρωμα ρούχα και μαύρα γυαλιά του δημιουργός, κάνει για άλλη μία φορά τη διαφορά και αποδεικνύει την ευφυΐα και την προοδευτικότητά του με αυτή την καινοτόμα σειρά καλλυντικών που δεν πρέπει να χάσεις!

Και όπως δήλωσε ο Pier Paolo Righi, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας καλλυντικών, ο στόχος της συλλογής με τα προϊόντα του θρυλικού σχεδιαστή ήταν να «αποτυπώσουν το όραμα και την αισθητική του Karl Lagerfeld, σε πρωτοποριακά καλλυντικά για όλες τις γυναίκες.»

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024