Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινγκόγνιτο εμφάνιση του Mercedes-AMG Project One στο Μονακό

Ινγκόγνιτο εμφάνιση του Mercedes-AMG Project One στο Μονακό

Το supercar της Mercedes-AMG συνελήφθη από το φωτογραφικό στο Πριγκηπάτο σε μια ινκόγκνιτο εμφάνιση η οποία θα μπορούσε να εκληφθεί και ως αντίστροφη μέτρηση για τη διάθεσή του.

Το Mercedes-AMG Project One παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 στην έκθεση της Φρανκφούρτης και χάρη στο μείγμα εκρηκτικών επιδόσεων και εκκεντρικού σχεδιασμού αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πλέον αναμενόμενα supercar των τελευταίων ετών.

Επί του παρόντος ωστόσο η Mercedes-Benz δεν έχει αποκαλύψει την τελική έκδοση παραγωγής καθώς το Mercedes-AMG Project One εξακολουθεί να βρίσκεται υπό εξέλιξη. Αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει τη γερμανική φίρμα να μεταφέρει το νέο της «υπερόπλο» σε ανά τον κόσμο εκδηλώσεις και τόπους που ταιριάζουν στο εκκεντρικό προφίλ του supercar.

Κάπως έτσι, το Mercedes-AMG Project One έκανε την εμφάνισή του στο Μονακό, διαθέτοντας μάλιστα ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την μέχρι τώρα γνωστή εικόνα του οι οποίες αφορούν την ανάρτηση που δείχνει να προσαρμόστηκε στις ανάγκες κίνησης σε δημόσιο οδικό δίκτυο.

Αν και οι λόγοι που μεταφέρθηκε στο Μονακό παραμένουν άγνωστοι, δεν αποκλείεται η εμφάνισή του στο Πριγκιπάτο να εντάσσεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων του GP που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ανεξαρτήτως της τελευταίας του εμφάνισης, όπως είναι γνωστό το γερμανικό supercar εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύνολο επιρροών F1 το οποίο συνδυάζει turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με δύο ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδοντας συνδυαστική ισχύ που ξεπερνά τους 1.000 ίππους. Αν και προς το παρόν η γερμανική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές του, με δεδομένο ότι το βάρος του δεν αναμένεται να ξεπερνά τα 1.400 κιλά, οι επιδόσεις του προδιαγράφονται καταιγιστικές.

Άλλωστε, όπως μαρτυρούν οι 1.100 παραγγελίες τις οποίες έχει δεχτεί η γερμανική φίρμα, οι ακριβείς προδιαγραφές του μάλλον λίγη σημασία έχουν για τους δυνάμει ιδιοκτήτες του. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά τουλάχιστον η γερμανική φίρμα έχει προσδιορίσει τον αριθμό παραγωγής της σε 275 μονάδες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024