Ένα ακόμα δημοσίευμα έρχεται να προστεθεί αναφορικά με το ενδιαφέρον της Φούλαμ για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα. Σύμφωνα με όσα αναγράφουν οι Άγγλοι, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Φούλαμ, ενώ επισημαίνεται πως ο Χατζηισαΐας έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.
Επίσης τονίζουν πως το ύψος και η σωματοδομή του Χατζηισαϊα που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο, είναι αυτά που τον έβαλαν στο… ραντάρ της Φούλαμ. Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για να υποχρεώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την μεταγραφή του παίκτη.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.