Είτε ως πρωινό, είτε ως συνοδευτικό για τον καφέ ή ως πρόγευμα για κάποιο παιδί, τα μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας υπάρχουν σε κάθε τροφοθήκη.

Δείτε πως μπορείτε εύκολα να φτιάξετε σπιτικά μπισκότα, για να απογειώσετε γεύση και απόλαυση.

Υλικά:

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
150 γρ. κομματάκια σοκολάτας (μπορείτε να πάρετε σε συσκευασία σταγόνες σοκολάτας)
100 γρ. ζάχαρη μαύρη
150 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση:

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάμε καλά.

Μετά προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ (κοσκινισμένα) στον κάδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Ρίχνουμε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Στη συνέχεια σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Όταν τη βγάλουμε, πλάθουμε μικρά μπισκότα και τα πιέζουμε για να γίνουν επίπεδα.

Σε ένα ταψί βάζουμε χαρτί ψησίματος και στρώνουμε τα μπισκότα.

Τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να τα δούμε να ροδίζουν.