Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολόσωμη φόρμα, ένα outfit για όλη την ημέρα!

Ολόσωμη φόρμα, ένα outfit για όλη την ημέρα!

Καθημερινά βασανίζεσαι τι θα βάλεις στη δουλειά για να είσαι έτοιμη και κατάλληλα ντυμένη για το after office drink. Το ίδιο και στις διακοπές, τι να πάρεις μαζί σου για να είσαι άνετη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η απάντηση είναι την ολόσωμη φόρμα!

Καθημερινά βασανίζεσαι τι θα βάλεις στη δουλειά για να είσαι έτοιμη και κατάλληλα ντυμένη για το after office drink; Το ίδιο και στις διακοπές;  Ψάχνεις ένα σύνολο για όλες τις ώρες;

Η απάντηση είναι η ολόσωμη φόρμα!

Το νέο summer trend είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση που μπορείς να έχεις για ολοήμερες εμφανίσεις, που με την προσθήκη κάποιων αξεσουάρ, μπορεί να απογειώσει το λουκ σου!

Εκτός από το “little black dress” αυτό το τρεντ υπόσχεται να γίνει το πιο αγαπημένο σου πασπαρτού κομμάτι, καθώς μπορεί να σου αλλάξει την εμφάνιση χωρίς κανένα κόπο!

Γιατί όμως αγαπάμε τις ολόσωμες φόρμες?

Γιατί είναι ένα statement ρούχο που συνδυάζει δύο κομμάτια σε ένα. Οι celebrities την προτιμάνε δίνοντας μας ευφάνταστες προτάσεις για όλες τις ώρες. Η ολόσωμη φόρμα μπορεί να κάνει θαύματα  αφενός ψηλώνει και αδυνατίζει τη σιλουέτα, αρκεί να βάλουμε τακούνι. Μπορείς να τις βρεις σε όλα τα χρώματα, μήκη, prints που ταιριάζουν στη διάθεση σου αλλά και στην εποχή.

Η κλασσική ταινία «Top gun» δεν επανέφερε στη ζωή μας μόνο τα γυαλιά τύπου aviator, αλλά και την απόλυτη military φόρμα που μπορείς να βάλεις είτε με αρβύλες, είτε με αθλητικά αλλά ακόμα και με τις σαγιονάρες σου.

Μία ολόσωμη σε σκούρο χρώμα φόρμα , ιδανικά over-sized, είναι κατάλληλη για το γραφείο αλλά και για τις καλοκαιρινές σου βόλτες. Με μία γόβα ή ένα μποτάκι μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Μία αμάνικη ή κοντή σε μήκος φόρμα είναι η ιδανική λύση και για την παραλία αφού μετά τη θάλασσα μπορείς να ρίξεις ένα oversize πουκάμισο από πάνω, είτε μία μακριά ζακέτα συνθέτουν το πιο καλοκαιρινό και chic λουκ της παραλίας.

Τέλος αν προσθέσεις ένα panama καπέλο, μία δερμάτινη ζώνη και ένα σανδάλι ή εσπαντρίγιες, είσαι έτοιμη για safari ή για νέες περιπέτειες που θα συμπληρώσουν το καλοκαιρινό σου ημερολόγιο! Τι λες, θα το τολμήσεις?

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024