Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των Τσίπρα και Καμμένου για το χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής των επόμενων εκλογών, υπογράμμισε ότι «η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους»
Τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου για το χρόνο που θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.
Η Πειραιώς σημείωσε πως ο κ. Καμμένος εισηγήθηκε δημοσίως να γίνουν οι εθνικές και οι δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019, μαζί με τις ευρωεκλογές.
«Αγνοούμε αν ο συνήθως μεταμφιεζόμενος υπουργός Αμύνης ντύθηκε σήμερα λαγός του κ. Τσίπρα» τονίζει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Η ιδέα, ωστόσο, του κ. Καμμένου επιβεβαιώνει ότι η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους» συμπληρώνει.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καμμένος υποστήριξε μιλώντας στον Alpha 98.9 πως «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν το φθινόπωρο. Αλλά η δική μου άποψη είναι να γίνουν όλες οι εκλογές μαζί».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας