Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε 10χρονο αγόρι το Σάββατο, την ώρα που έπαιζε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kozanilife.ge, το 10χρονο αγόρι δέχτηκε επίθεση την ώρα που έπαιζε με συνομήλικούς του, ενώ σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το σκυλί επιτέθηκε στον 10χρονο κατά τη διάρκεια που έκανε ποδήλατο.
Ο 10χρονος διακομίσθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας προκειμένου να του παρασχεθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ στο σημείο έσπευσαν άντρες της Αστυνομίας και του Δήμου Πτολεμαΐδας προκειμένου να εντοπίσουν το αδέσποτο ζώο και να ελέγξουν τη συμπεριφορά του.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.