Πρωταθλήτρια Μεξικού η Σάντος Λαγκούνα στην Clausura
Η Σάντος Λαγκούνα έχει πέντε κατακτήσεις της Clausura (00/01, 07/08, 11/12, 14/15, 17/18) και μία της Apertura (96/97)
Πρωταθλήτρια Μεξικού αναδείχθηκε η Σάντος Λαγκούνα στην Clausura, μετά το 1-1 στην έδρα της Τολούκα.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος επαναληπτικός στην έδρα της εν τέλει, πρωταθλήτριας έληξε με νίκη της με 2-1, ενώ το 1-1 της δεύτερης επαναληπτικής αναμέτρησης έδωσε το τρόπαιο στην Σάντος Λαγκούνα.
Στο χθεσινό (20/5) ματς στην έδρα της Τολούκα, ο Αργεντινός Σέζαρ Φουρτς έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 9ο λεπτό, αλλά ο συμπατριώτης του Γκάμπριελ Χάουτσε ισοφάρισε στο 82′, όταν πλέον ήταν πολύ αργά για την ανατροπή του σκηνικού.
Υπενθυμίζεται πως ο τίτλος είναι ένας από τους δύο που δίνεται κάθε χρόνο στο Μεξικό, όπου η σεζόν χωρίζεται σε Apertura και Clausura.
Η Σάντος Λαγκούνα έχει πέντε κατακτήσεις της Clausura (00/01, 07/08, 11/12, 14/15, 17/18) και μία της Apertura (96/97).
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
