Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα έκδοση επιδόσεων για το Tesla Model 3

Νέα έκδοση επιδόσεων για το Tesla Model 3

Το Model 3 αποκτά… δικινητήρια διάταξη εμπλουτίζοντας την γκάμα του με νέες εκδόσεις επιδόσεων.

To πιο προσιτό ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Tesla, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί ο Elon Musk, απέκτησε μια λιγότερο προσιτή, νέα έκδοση η οποία επωφελούμενη από δύο ηλεκτρικά μοτέρ υπόσχεται υψηλότερες επιδόσεις.

Αναλυτικότερα, η έκδοση Model 3 Performance υπόσχεται να είναι κατά 15% ταχύτερη από την BMW M3 την οποία ο Elon Musk χαρακτηρίζει ως άμεσο ανταγωνιστή της, αξιώνοντας επίσης και καλύτερη οδική συμπεριφορά σε σχέση με το βαυαρικό sedan.

Σε ό,τι αφορά τα απόλυτα μεγέθη η Performance υπόσχεται επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ, ενώ σύμφωνα με τις συνήθεις τολμηρές συστάσεις του πληθωρικού κ. Musk, «η έκδοση θα είναι ταχύτερη από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας σε συνθήκες πίστας». Σε ό,τι αφορά την αυτονομία, αυτή διαμορφώνεται σε 500 χλμ.

Την ιδιαιτερότητα της έκδοσης σε σχεδιαστικό επίπεδο αναλαμβάνουν να τονίσουν ένα spoiler στο πίσω τμήμα από ανθρακόνημα και οι τροχοί των 20 ιντσών ενώ στο εσωτερικό έχει επιλεγεί η διχρωμία μαύρου/λευκού.

Εκτός από την Performance οι δυνητικοί αγοραστές του Model 3 θα μπορούν να επιλέξουν την ίδια «δικινητήρια» διάταξη σε μια διαμόρφωση η οποία προσφέρει υποδεέστερες επιδόσεις αλλά πλαισιώνεται από τη δυνατότητα τετρακίνησης.

Η συγκεκριμένη έκδοση η οποία ονομάζεται Dual Motor υπόσχεται επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, μέγιστη ταχύτητα 225 χλμ./ώρα ενώ η ηλεκτρική αυτονομία παραμένει αμετάβλητη σε 500 χλμ.

Σύμφωνα με τις συστάσεις οι παραγγελίες για τις νέες εκδόσεις αναμένεται να ανοίξουν τον Ιούλιο με τις αρχικές τιμές τους να προσδιορίζονται σε 54.000 δολάρια για την Dual Motor και σε 78.000 δολάρια για την Performance, αμφότερες χωρίς το σύστημα Autopilot στο βασικό εξοπλισμό τους για το οποίο οι δυνάμει αγοραστές θα πρέπει να καταβάλλουν επιπλέον 4.000 δολάρια.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024