Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επεσε ξύλο στη Βουλή: Βουλευτής χτύπησε πρώην συνεργάτη της στο κόμμα

Επεσε ξύλο στη Βουλή: Βουλευτής χτύπησε πρώην συνεργάτη της στο κόμμα

Η Θ. Μεγαλοοικονόμου του επιτέθηκε χτυπώντας τον με το κινητό της τηλέφωνο. Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του Φρούραρχου για να λείξει το επεισόδιο

Παρενέβη ο Φρούραρχος της Βουλής για “γλυτώσει” απο τα χέρια της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου πρώην υποψήφιο βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων.
Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στο εντευκτήριο της Βουλής όταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων εντόπισε στο εντευκτήριο της Βουλής έναν πρώην συνεργάτη της Ένωσης Κεντρώων. Η ίδια μόλις τον αναγνώρισε του ζήτησε να μάθει με ποια ιδιότητα μπήκε στο χώρο του Κοινοβουλίου. Εκείνος με απαξιωτικό λόγο της είπε πως μπήκε με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.
Πράγμα που εξόργισε την ίδια κι άρχισε να του λέει πως ψεύδεται ζητώντας επιτακτικά να της δείξει την δημοσιογραφική του ταυτότητα.
Η ίδια μάλιστα απαιτούσε από την φρουρά της Βουλή να φύγει εντελώς από τον χώρο ο συγκεκριμένος άντρας. Όταν εκείνος αντέδρασε η Θ. Μεγαλοοικονόμου του επιτέθηκε χτυπώντας τον με το κινητό της τηλέφωνο και με την τσάντα της με αποτέλεσμα να της πέσουν κάρτες και άλλα αντικείμενα. Οσα ειπώθηκαν είναι χαρακτηριστικά:
Θ. Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι. Πως μπήκες μέσα παλιάνθρωπε. Ποιος σου έδωσε άδεια;
Συνεργάτης: Δεν πάω πουθενά. Φώναξε τον φρούραρχο.
Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ
Συνεργάτης: Ποια είσαι εσύ; Εχω άδεια
Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του Φρούραρχου για να λήξει το επεισόδιο και να απομακρυνθεί ο πρώην συνεργάτης της Ένωσης Κεντρώων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από λίγους μήνες η ίδια βουλευτής πρωταγωνίστησε σε άλλο επεισόδιο εντός της Βουλής.
Πηγαίνοντας στα γραφεία της Ενωσης Κεντρώων για να βρει τον Βασίλη Λεβέντη και να ζητήσει εξηγήσεις για φήμες που είχαν βγει εναντίον της επιτέθηκε σε δημοσιογράφο που βρήκε μπροστά της και τον έβρισε χυδαία.

Στον ΣΥΡΙΖΑ

Τον Ιανουάριο του 2018 η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων είχε ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, ανεξαρτητοποιήθηκε και στη συνέχεια προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε μάλιστα και συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, απ’ όπου και η σχετική φωτογραφία.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε εξηγώντας τους λόγους της κίνησής της, επισημαίνει ότι είναι επί δύο χρόνια Bουλευτής της Ε.Κεντρώων και συνεχίζει: «Δυστυχώς, η δίχρονη αυτή πορεία δεν ήταν όπως είχα οραματιστεί, καθώς πρώτιστο μέλημά μου πάντοτε ήταν -και παραμένει- το να εκτελώ ευσυνείδητα και αποτελεσματικά το δύσκολο έργο που έχω αναλάβει και να μπορώ να ανταπεξέλθω στις ευθύνες μου, απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Αντιθέτως, όλο αυτό το διάστημα αισθάνθηκα, ότι προσπαθώ ουσιαστικά μόνη μου, χωρίς τους απαραίτητους και κατάλληλους συνεργάτες, να παραμείνω πιστή στις υποχρεώσεις μου, αλλά και στα ιδεώδη μου και στις αρχές μου.

Ευελπιστώ, ότι η ανεξαρτητοποίησή μου θα μου δώσει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων, για να πετύχω ως Ελληνίδα Βουλευτής, όλα όσα οφείλω στον ελληνικό λαό.»

Μιλώντας τότε στην ΕΡΤ είχε πει: «Ναι, θα κατέβω με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αν μου γίνει πρόταση».
«Ήταν προσωπική μου απόφαση την οποία σκέφτηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό» αναφέρει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ενώ για τη θετική της ψήφο εξήγησε ότι υπήρξαν πάρα πολύ θετικά μέτρα, όπως αυτό για το κτηματολόγιο.
Για τον Βασίλη Λεβέντη εξήγησε ότι τον σέβεται και τον εκτιμά και δήλωσε πως «Με την Ένωση Κεντρώων δεν διαφώνησα πολιτικά αλλά με τις επιλογές του διότι έκανε κακό στο κόμμα η επιλογή του να κάνει αντιπρόεδρο της Βουλής τον γιο του. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα».

Ποια είναι η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Γεννήθηκε το 1951 στον Πειραιά. Έχει πραγματοποιήσει μεταλυκειακές σπουδές Λογιστικής σε ιδιωτική σχολή. Ασχολείται με το εμπόριο και δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος. Τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται με την Ένωση Κεντρώων και εκλέγεται βουλευτής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024