Υλικά συνταγής

1 φύλλο σφολιάτας

3 αβγά

100 γρ. γκούντα

100 γρ. κασέρι

100 γρ. φέτα

λίγο γάλα

λάδι

Εκτέλεση

Τρίβουμε σε ένα μπολ τα τυριά, ενώ τρίβετε με το χέρι τη φέτα

Βουτυρώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε το φύλλο. Το στρώνουμε να πάει παντού και κόβουμε τα περισσεύματα.

Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα τυριά, ανακατεύετε και έπειτα προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε καλά.

Απλώνετε στο ταψί τη γέμιση και καλύπτετε την τυρόπίτα με τα υπόλοιπα φύλλα με τον ίδιο τρόπο, αφού πρώτα τα αλείψετε με λάδι. Αλείφετε την πίτα με λάδι, την χαράσσετε και αλείφετε καλά με αυγό αφού πρώτα το χτυπήσετε ελαφρά.

Ψήνουμε για 30-40 λεπτά περίπου σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς.