
Φεστιβάλ αφιερωμένο στην εκπαίδευση, την καινοτομία και την τεχνολογία στην Τεχνόπολη
Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έκθεση από πανεπιστήμια και κολέγια της χώρας, διαλέξεις και εργαστήρια σε θέματα που απασχολούν τους νέους όπως οι smart cities, τα bitcoins, το digital marketing, ενώ επαγγελματίες θα παρέχουν συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, την αξιολόγηση βιογραφικού και όχι μόνο
Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ αφιερωμένο στην εκπαίδευση, στην καινοτομία και στην τεχνολογία, με τίτλο spoudasefest, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 19-20 Μαΐου 2018, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έκθεση από πανεπιστήμια και κολέγια της χώρας, διαλέξεις και εργαστήρια σε θέματα που απασχολούν τους νέους όπως οι smart cities, τα bitcoins, το digital marketing, ενώ επαγγελματίες θα παρέχουν συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, την αξιολόγηση βιογραφικού και όχι μόνο.
Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, διοργανώνουν συνεδρία με τίτλο «Let’s talk about games and animation: Επαγγελματίες και νέοι μιλούν για τις προκλήσεις και προοπτικές δυο καινοτόμων επαγγελμάτων». Για ένα δίωρο, νέοι, φοιτητές και σπουδαστές, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο των video games και του animation, να μάθουν για τη δουλειά τους και να περιηγηθούν στα μονοπάτια δυο τόσο καινοτόμων επαγγελμάτων.
Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι ‘Αγγελος Ρούβας (σκηνοθέτης ταινιών animation, ερευνητής), ο Γιώργος Νικολόπουλος (σκηνοθέτης ταινιών animation), ο Τάσος Φλάμπουρας (σύμβουλος σε θέματα του game industry), ο Αναστάσιος Κωνσταντόπουλος (freelance consultant) και η Ρένια Παπαθανασίου (VR Developer, Managing Director – Co-Founder της εταιρείας ViRA Virtual Reality Applications). Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος και ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης, Παυσανίας Παπαγεωργίου.
- Πανηγυρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι βγήκαμε από την επιτήρηση, αλλά δεν συμπληρώνει ότι έχουμε μπει σε καθοδική πορεία
- Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Σύλβια Δεληκούρα: «Έχω δει αδικία στη δουλειά, μίλησα και το πλήρωσα»
- Τρίκαλα: Στον ανακριτή σήμερα ο 86χρονος που σκότωσε τον αδελφό του
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει συμμορία εκβιαστών σε αμόκ να τα κάνει γυαλιά καρφιά σε μπαρ



