Προς επανεξέταση το χαράτσι για τα κινητά
Στην απόφαση αυτή κατέληξαν Νίκος Παππάς και Χριστόφορος Βερναρδάκης μετά από επικοινωνία που είχαν
Στην επανεξέταση του φόρου 2% για τα smartphone προχωράει η κυβέρνηση.
Στην απόφαση αυτή κατέληξαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, μετά από επικοινωνία που είχαν νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Καθώς, ως φαίνεται, υπήρξαν διαφορετικές προσεγγίσεις κατά τη διάρκεια σύνταξης της τροπολογίας, οι δύο υπουργοί επικοινώνησαν, αφού είχε προηγηθεί η δημόσια τοποθέτηση του κ. Παππά στο ραδιοφωνικό σταθμό 247 (ενδεικτικώς, στο Twitter ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είχε γράψει ότι ο εν λόγω φόρος «πρέπει να επανεξεταστεί»).
Στην επικοινωνία των δύο υπουργών, ο κ. Βερναρδάκης πρότεινε την επανεξέταση της ρύθμισης μόνο για τα κινητά, και ο κ. Παππάς δέχθηκε αμέσως την πρόταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα εξετασθεί εκ νέου ο φόρος, είναι τρεις μήνες περίπου.
Διαβάστε επίσης:
- Επιστήμονες φωτογράφησαν τον «αόρατο γίγαντα» του «ζει» στο κέντρο του γαλαξίας μας
- Καταδίωξη στην Αττική Οδό – Συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν αφαιρέσει καλώδια με χαλκό
- Viral η νεαρή πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών του Τραμπ – Τα σχόλια για 12χρονη και Γκρέτα Τούνμπεργκ
- Την Πέμπτη (12/3) κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Ολυμπιακός – ΑΕΛ Novibet
- Dynasty: The Murdochs – Στο νέο ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Μέρντοχ όλο το δράμα ορίζεται από την εξουσία του χρήματος
- Ωρα αιτήσεων για εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία – Οι προϋποθέσεις
