Προσπάθειες να αποκλιμακωθεί η ένταση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα και το Κίνημα Αλλαγής να προσέλθει στη Βουλή, με ενιαία στάση στο θέμα των εκλογών «εδώ και τώρα» καταβάλει η Χαριλάου Τρικούπη.

Η Φώφη Γεννηματά έχει ήδη προχωρήσει σε ένα κύκλο επαφών με μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και φυσικά με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με εμφανή τη διάθεση της να πέσουν οι τόνοι αλλά χωρίς, όπως λέγεται, να θέτει υπό συζήτηση την επιλογή της. Με τον επικεφαλής του Ποταμιού πέραν της τηλεφωνικής συνομιλίας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα, να υπάρξει και κατ ιδίαν συνάντηση. Πάντως, από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και του Θανάση Θεοχαρόπουλου μεταδίδεται ότι δεν υπήρξε επικοινωνία με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά, είχε αρχικά στον προγραμματισμό του να συνεδριάσει την Παρασκευή η Εκτελεστική Γραμματεία του Κινήματος Αλλαγής. Δεν είναι βέβαιο, λόγω της συζήτησης στη Βουλή για την Novartis. Αν η συνεδρίαση δεν πραγματοποιηθεί την Παρασκευή τότε όπως αναφέρουν οι επιτελείς της κυρίας είναι πιθανόν η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί μετά τη προ ημερήσιας διάταξη συζήτηση στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ