Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Περού επιβεβαίωσε πως ο Πάολο Γκερέρο θα βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά τη λήξη της τιμωρίας του για ντόπινγκ
Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός της εθνικής του Περού τιμωρήθηκε με 12 μήνες, καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, μετά τον αγώνα της χώρας του κόντρα στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον περασμένο Οκτώβριο.
Η FIFA μείωσε την τιμωρία σε έξι μήνες, αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την καταπολέμηση του ντόπινγκ ζήτησε από το CAS να αυξήσει την ποινή του έως δύο έτη.
Ο Γκερέρο δήλωσε αθώος και εμφανίστηκε σε ακρόαση της CAS νωρίτερα αυτό το μήνα.
Παρά την αναμονή για την τελική απόφαση του CAS, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των «Ίνκας» ήδη ανακοίνωσε στο «Twitter» πως ο Γκερέρο θα είναι στην αποστολή του Περού για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Έτσι, ο 34χρονος επιθετικός, με θητεία σε Μπάγερν Μονάχου και Αμβούργο, θα στηρίξει τις προσπάθειες της χώρας του, η οποία θα λάβει μέρος σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 1982.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου