Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση και τη σχέση του με call girl

Αποκαλύψεις για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση και τη σχέση του με call girl

«Τι δεν καταλαβαίνεις, ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ» μου είπε και έστειλε μάλιστα λεπτομέρειες, όπως ημερομηνίες, ξενοδοχεία, ταξίδια, ονόματα, ιστορίες για βράδια μαζί του σε swinger clubs, όμως εγώ ήθελα πιο χειροπιαστές αποδείξεις» σημειώνει ο συγγραφέας

Αποκαλύψεις που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δημοσιεύονται στο νέο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη «Athina Onassis the red file». Σύμφωνα με την Espresso, υπάρχουν στοιχεία για την ερωτική σχέση του Ντόντα με πρώην call girl.

Το βιβλίο έχει στηριχθεί σε μία συνέντευξη αλλά και σε όσα εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα για τη ζωή της η πανέμορφη Βελγίδα.

Μέσα στις 322 σελίδες του «Athina Onassis the red file» – που κυκλοφορεί ως e – book μέσω του Amazon.com – η Nicky T. περιγράφει τα πάντα, για τα ραντεβού τους σε ξενοδοχεία, τα ταξίδια της για τους ιππικούς αγώνες Longine Athina Onassis Horse Show, τις επισκέψεις τους σε swinger club και δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ».

Για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά της, η πέτρα του σκανδάλου παρέδωσε στον Αλέξη Μανθεάκη μια σειρά από αποδείξεις. Σύμφωνα με την περιγραφή της Nicky T., ο Ντόντα κατά την πρώτη γνωριμίας τους της συστήθηκε ως Romeu και δεν της είπε την αλήθεια για την ταυτότητα και το γάμο του.

«Έως το 2006 ζούσα μια απόλυτη φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Ντόντα. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση» αναφέρει.

«Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα στους αθλητές αναγνώρισα τον Ντόντα. Τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι και ότι ταυτόχρονα δεν θα άλλαζε τίποτε στη σχέση μας. Από τότε ο Ντόντα άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, όπως τους λόγους για τους οποίους η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί.

Συνέχισα να τον βλέπω έως τον Ιούνιο του 2014. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, καθώς είχαμε μια θερμή συζήτηση που κατέληξε σε τσακωμό. Τότε εκείνος μου ανακοίνωσε την απόφασή του να τελειώσουμε τη σχέση μας. Τον διαβεβαίωσα πως δεν ήμουν πια το παιχνιδάκι του.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα δεσμό που μας ένωνε και φαινόταν πως τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει. Δυστυχώς αυτό ο Ντόντα το ξέχασε. Με την απόφαση του χωρισμού μας θύμωσα, ενώ παράλληλα νευρίασα πάρα πολύ μαζί του, γιατί λίγο διάστημα αργότερα μου έστειλε τους δικηγόρους του προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής του ζωής» τονίζει.

H γνωριμία

Στο βιβλίο, ο συγγραφέας και πρώην σύμβουλος και εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση – Ρουσέλ Αλέξης Μανθεάκης αποκαλύπτει πώς εκείνος γνωρίστηκε μαζί της.

«Ήταν Σεπτέμβριος του 2014 και, όπως κοιτούσα τα μηνύματά μου στα social media, και για την ακρίβεια στο facebook, διάβασα ένα από μια γυναίκα που λεγόταν Σούζαν Σούζον, η οποία υποστήριζε ότι είχε διαβάσει το τελευταίο μου βιβλίο για την Αθηνά Ωνάση και ήθελε κάτι να μου πει. Αυτό δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα, γιατί πολλές φορές είχαν επικοινωνήσει μαζί μου άνθρωποι προσπαθώντας να αποκτήσουν πρόσβαση στη διάσημη κληρονόμο. Αυτό το μήνυμα ωστόσο ήταν διαφορετικό» αποκαλύπτει.

Και συνεχίζει: «Της έστειλα απάντηση για να μάθω τι ακριβώς ήθελε αλλά και ποιο ήταν το πραγματικό της όνομα. Μου απάντησε υποστηρίζοντας πως είχε να πει μια ιστορία για την Αθηνά. Με ρωτούσε αν μπορώ να της τη μεταφέρω ή να την πω στον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ».

Από την πρώτη τους κιόλας τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και αργότερα, μέσω μηνυμάτων, η γυναίκα ήταν συγκεκριμένη σε όσα υποστήριζε. «Είχα σχέση με τον Ντόντα για πάρα πολλά χρόνια και ήθελα να πω τα πάντα στην Αθηνά» ήταν η φράση που κίνησε το ενδιαφέρον του συγγραφέα.

Η ιστορία, όπως εξηγεί ο Αλέξης Μανθεάκης από την πλευρά του, ήταν συγκλονιστική.

«Ο Ντόντα, σύμφωνα με τη Nicky, είχε παίξει με τα συναισθήματα της Αθηνάς για τουλάχιστον μία οκταετία. Ενημέρωσα αμέσως τον Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος μου ζήτησε στην τελευταία μας επικοινωνία το τηλέφωνό της για να της μιλήσει».

Σε ένα από τα μηνύματά τους η πέτρα του σκανδάλου αποκάλυψε στον Αλέξη Μανθεάκη πως, όταν γνώρισε τον Ντόντα, εργαζόταν ως call girl. «Επειτα από κάποιες ημέρες έγραψα στη Nicky και της ζήτησα να μου διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε πως ήταν call girl.

«Τι δεν καταλαβαίνεις, ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ» μου είπε και έστειλε μάλιστα λεπτομέρειες, όπως ημερομηνίες, ξενοδοχεία, ταξίδια, ονόματα, ιστορίες για βράδια μαζί του σε swinger clubs, όμως εγώ ήθελα πιο χειροπιαστές αποδείξεις» σημειώνει ο συγγραφέας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024