Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στον ύπνο» πιάστηκαν οι αλβανοί δραπέτες - Αναζητούν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος

«Στον ύπνο» πιάστηκαν οι αλβανοί δραπέτες – Αναζητούν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος

Στον «ύπνο έπιασαν» τους δύο αλβανούς δραπέτες, σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε κοινή τους επιχείρηση η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα και το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος αναζητά η αστυνομία

Στον «ύπνο έπιασαν» τους δύο αλβανούς δραπέτες, σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε κοινή τους επιχείρηση η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα και το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος αναζητά η αστυνομία.

Oι αστυνομικοί κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την επιχείρηση, περνώντας χειροπέδες στους δύο επικίνδυνους κακοποιούς.

Μπορεί η σύλληψη των δύο δραπετών που αναλάμβαναν από συμβόλαια θανάτου μέχρι ξεκαθαρίσματα λογαριασμών να ολοκληρώθηκε, αυτό δεν σημαίνει πάντως πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει κλείσει για την ελληνική αστυνομία.

Πλέον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν σε ποιον ανήκει το ισόγειο διαμέρισμα όπου φιλοξενούνταν οι δύο κακοποιοί προκειμένου να οδηγηθεί και αυτός στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τρίτο πρόσωπο αλλά παρέμενε άδειο και οι αστυνομικοί κατά την εισβολή τους βρήκαν μόνο ένα κρεβάτι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι δύο ισοβίτες ήταν οπλισμένοι με περίστροφο, ωστόσο η ακαριαία δράση της ΕΚΑΜ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αλβανούς δραπέτες.

Ένας από τους κακοποιούς προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο της τετραόροφης πολυκατοικίας αλλά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικό.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024