Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθησαν στη Ν. Φιλαδέλφεια οι δύο αλβανοί δραπέτες

Συνελήφθησαν στη Ν. Φιλαδέλφεια οι δύο αλβανοί δραπέτες

Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και των ΕΚΑΜ, συλλαμβάνοντας τους δύο κακοποιούς - Αιφνιδιάστηκαν οι δύο Αλβανοί

Λίγο πριν της 9 το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για τη σύλληψη των δύο κακοποιών που είχαν δραπετεύσει κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους από το λιμάνι του Πειραιά.

Άμεσα, οδηγήθηκαν για ανάκριση στη ΓΑΔΑ, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ο οποίος θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον τους για την απόδραση.

Η σύλληψη

Οι δρόμοι γύρω από το σπίτι της οδού Αδριανού γέμισαν με αστυνομικούς και στελέχη των ΕΚΑΜ, οι οποίοι ζητούσαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κάποιες πληροφορίες, είχαν εντοπίσει τους δύο δραπέτες στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και ήθελαν να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την τελική έφοδο, κάτι που έγινε με επιτυχία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να «πιάσουν στον ύπνο» τους δύο κακοποιούς, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, ορισμένες πληροφορίες οι αλβανοί δραπέτες είχαν όπλο, το οποίο όμως δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν.

Η απόδραση

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Μαΐου, τέσσερις από τους έντεκα κρατούμενους, οι οποίοι μεταφέρονταν με κλούβα της αστυνομίας στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατάφεραν να δραπετεύσουν και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του πλοίου.

Οι αστυνομικοί συνοδοί τους κινητοποιήθηκαν, ενώ ζήτησαν παράλληλα βοήθεια από τους άνδρες του Λιμενικού που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού.

Ο ένας εκ των κρατουμένων ακινητοποιήθηκε από στέλεχος του Λιμενικού Σώματος και συνελήφθη, ενώ λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνα ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίστηκε και ένας δεύτερος που συνελήφθη κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Αναζητά τον σπιτονοικοκύρη η ΕΛ.ΑΣ.

Μπορεί η σύλληψη των δύο δραπετών, που αναλάμβαναν από συμβόλαια θανάτου μέχρι ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, να ολοκληρώθηκε, αυτό δεν σημαίνει πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει κλείσει για την Ελληνική Αστυνομία.

Πλέον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν σε ποιον ανήκει το ισόγειο διαμέρισμα όπου φιλοξενούνταν οι δύο κακοποιοί, προκειμένου να οδηγηθεί και αυτός στη Δικαιοσύνη.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024