Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξι τρόποι για να φορέσεις την μπαντάνα σου

Έξι τρόποι για να φορέσεις την μπαντάνα σου

Το πιο μοδάτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Η μπαντάνα είναι το πιο καλοκαιρινό και μοδάτο αξεσουάρ του καλοκαιριού! Ειδικά φέτος όλες οι σταρ και τα στιλάτα κορίτσια ορκίζονται στο μικροσκοπικό μαντήλι που χαρίζει ανεμελιά και στυλ! Αν νομίζετε πως το φουλάρι – φετίχ φοριέται μόνο με ένα τρόπο ή δεν μπορείτε να βρείτε χώρο στην εμφάνιση σας, τότε αυτό το άρθρο θα γίνει ο οδηγός σας. Δείτε τους έξι διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να δέσετε την μπαντάνα σας, από την κορυφή μέχρι τα νύχια (κυριολεκτικά)!

Σαν τσόκερ.

Τα τσόκερ τα λατρέψατε φέτος και φορέθηκαν σχεδόν από όλες!  Ήρθε η στιγμή για ένα καινούργιο τρόπο που μπορείτε να μετατρέψετε την μπαντάνα σας  σε τσόκερ και να γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ και το καλοκαίρι. Σφιχτά στο λαιμό… μπορείς να κρύψεις και το σημάδι!

Δέσε φιόγκο!

Ένας κλασσικός φιόγκος κάνει το σύνολο ζωηρό και δίνει έμφαση στο πρόσωπο. Τι καλύτερο λοιπόν από αυτήν την ιδέα; Όσο πιο μεγάλος τόσο πιο εκκεντρικός.

Πιάστα τα μαλλάκια σου.

Η κλασσική στέκα έχει αρχίσει να εκλείπει και αν το λαστιχάκι σου φαίνεται… φτωχό, τότε η αγαπημένη σου μπαντάνα θα δώσει την λύση. Ένα απλό αξεσουάρ που μπορεί να αλλάξει όλο το σύνολο.

Περικάρπιο.

Ποιός χρειάζεται ρολόι; Βγάλε το ρολόι από το χέρι σου ή τα πολλά βραχιόλια και τύλιξε την μπαντάνα στον καρπό σου. Σήκωσε τα μανίκια από το φαρδύ σου πουκάμισο και έτοιμο! Αν αναρωτιέσαι αν μπορείς να βάλεις έξτρα αξεσουάρ, η απάντηση είναι ναι!

Προσκοπικά και απρόσκοπτα.

Αν έχετε προσκοπική τιμή και στυλ, τότε αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος! Ο κλασσικός προσκοπικός κόμπος είναι η καλύτερη λύση για το λαιμό σας. Πείτε αντίο στα κολιέ αυτόν τον καιρό και δοκιμάστε κάτι καινούργιο.

Στο πόδι!

Όσο τρελό και αν ακούγεται είναι τέλειο. Η μπαντάνα στο πόδι είναι μία νέα πρόταση, που ήδη έχει λατρευτεί. Ειδικά το καλοκαίρι μπορεί να γίνει το σήμα – κατατεθέν σου.  Θα το δοκίμαζες;

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024