Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και πώς να διαδεχθείς τον «καθηγητή»…

Και πώς να διαδεχθείς τον «καθηγητή»…

Το ζήτημα Βενγκέρ απασχολεί την Αρσεναλ

Οι οπαδοί της Άρσεναλ αποθέωσαν τον Αρσέν Βενγκέρ στο ματς των κανονιέρηδων με την Μπέρνλι. Ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Αλσατού στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου και οι φίλοι της Άρσεναλ αποχαιρέτησαν μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο τον «καθηγητή» τους. Η αλήθεια είναι πως ο Αλσατός άξιζε αυτή την αποθέωση. Ίσως να  άξιζε και πολλά περισσότερα αν αναλογιστεί κάποιος τα όσα πρόσφερε στην ομάδα του Λονδίνου. Το θέμα όμως για τους πρωτευουσιάνους δεν είναι πλέον ο Βενγκέρ.

Το μείζον για την Άρσεναλ είναι η επιλογή του διαδόχου του Αλσατού και είναι προφανές πως η συγκεκριμένη επιλογή θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Η απόφαση που καλείται να πάρει η αγγλική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Αρκεί να δει κάποιος τις σκηνές του «αποχαιρετισμού» στο χθεσινό ματς στο Emirates για να καταλάβει τις δυσκολίες που θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει ο επόμενος προπονητής των «κανονιέρηδων».

Η Άρσεναλ είναι πλέον σε μια διαδικασία μετάβασης κι αυτό το πρότζεκτ θέλει χρόνο για να εφαρμοστεί. Ήταν τόσο καταλυτική η επιρροή του Αρσέν Βενγκέρ στο κλαμπ, που είναι δεδομένο ότι ο «διάδοχος» του Αλσατού θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις. Μα η μεγαλύτερη πρόκληση απ’ όλες θα είναι η απάντηση στο ερώτημα. «Τι θα έκανε εδώ ο Αρσέν»; Όλοι αναγνωρίζουν (και αυτοί που ζητούσαν εδώ και δύο – τρία χρόνια την απομάκρυνση του Αλσατού) πως η αποστολή του νέου προπονητή θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι «διάδοχοι» του Βενγκέρ είναι πολλά. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι προφανές πως η διοίκηση της Άρσεναλ θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή κι αυτό σημαίνει πως οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου έχουν περάσει από…κόσκινο αρκετές περιπτώσεις. Η ανακοίνωση του επόμενου τεχνικού των λονδρέζων αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσει κάποιος έναν «καθηγητή».

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως τώρα μπορεί να πάει με άνεση στο «πέταλο» των οργανωμένων οπαδών του αγγλικού συλλόγου, για να παρακολουθήσει χωρίς το παραμικρό άγχος παιχνίδι της Άρσεναλ. Αστειεύτηκε μάλιστα λέγοντας πως θα ήθελε να βάλει καμιά..φωνή στον επόμενο προπονητή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024