Αποθεώθηκε κατά την είσοδό του ο Αρσέν Βενγκερ [Βίντεο]
Αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Αρσέν Βενγκέρ, τόσο από τους οπαδούς της Άρσεναλ, όσο και από τους παίκτες και τους αντιπάλους του
Οσες… γκρίνιες κι αν άκουσε στα τελευταία χρόνια της μακράς θητείας του στην Αρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ γνώρισε σήμερα την αποθέωση από τους φίλους της λονδρέζικης ομάδας, στο τελευταίο του παιχνίδι στο «Εμιρεϊτς».
Ο Αλσατός τεχνικός, που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν μετά από 22 χρόνια στους «κανονιέρηδες», είδε ένα γήπεδο να φορά φανέλες που έγραφαν στα γαλλικά «Ευχαριστούμε Αρσέν», ενώ οι ποδοσφαιριστές της Αρσεναλ, αλλά και της Μπέρνλι, παρατάχθηκαν αντικριστά και δημιούργησαν ένα διάδρομο, μέσα από τον οποίο πέρασε ο Βενγκέρ.
«Περιμένω ότι αυτή η μέρα θα κυριαρχείται από λύπη. Είναι το τέλος μιας μακριάς ιστορίας για εμένα και την Αρσεναλ. Αλλά είμαι επίσης ευγνώμων που καθοδήγησα αυτό το σύλλογο για τόσο πολλά χρόνια», αναφέρει ο Γάλλος προπονητής, σε μήνυμά του στο επίσημο match programme, ενώ το αντίστοιχο μήνυμα της διοίκησης επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «… η εποχή Βενγκέρ ήταν μία εποχή που οι φίλοι της Αρσεναλ δεν θα ξεχάσουν ποτέ».
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 25ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Άνοιξε μια νέα εποχή ενεργειακής ανασφάλειας για τον κόσμο
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 25η αγωνιστική (pic)
- Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0: Ματσάρα με σασπένς αλλά χωρίς γκολ στη Λεωφόρο
- Meta: Νέα εργαλεία ανίχνευσης απάτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Οι ενδείξεις που ενεργοποιούν τις προειδοποιήσεις
- Ο στρατός του Ισραήλ ζητά από την κυβέρνηση επιστράτευση 450.000 εφέδρων για τον Λίβανο




