Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Χαμός στα εκδοτήρια για την απονομή του πρωταθλήματος

ΑΕΚ: Χαμός στα εκδοτήρια για την απονομή του πρωταθλήματος

Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν από τα ξημερώματα έξω από τα εκδοτήρια στη Ριζούπολη για ένα εισιτήριο ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, όπου η Ένωση θα στεφθεί πρωταθλήτρια

Η ώρα της στέψης έφτασε για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την τελευταία αγωνιστική της Super League και θα της γίνει η απονομή του πρωταθλήματος. 

Οι φίλοι της Ένωσης έχουν σχηματίσει ουρές έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Ριζούπολης από τα ξημερώματα και περιμένουν προκειμένου να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» για τη φιέστα του Σαββάτου.

Τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 5 το απόγευμα, με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι στα 10, 15 και 20 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάθε φίλαθλος των κιτρινόμαυρων μπορεί να αγοράσει μέχρι 5 εισιτήρια.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια

Από τις 10 το πρωί ξεκίνησε από τα εκδοτήρια του ΗΣΑΠ Ειρήνη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Απόλλωνα με την ΑΕΚ.

Οι ουρές που έχουν σχηματιστεί είναι πραγματικά τεράστιες και όλα συνηγορούν πως τα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα της στέψης του «Δικεφάλου» θα εξαντληθούν τις επόμενες ώρες…

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024