Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμετώπισε την άνοιξη με στυλ φορώντας κιμονό

Αντιμετώπισε την άνοιξη με στυλ φορώντας κιμονό

Η λύση στη ζέστη και το ελαφρύ αεράκι έρχεται από την κινεζική παράδοση

Όπως η άνοιξη ξεκινά την παράδοση της σκυτάλης στο καλοκαίρι, οι γυναίκες αναρωτιόμαστε πως θα αντιμετωπίσουμε το κύμα της ζέστης, χωρίς ωστόσο να χάσουμε ίχνος από το στυλ μας. Ναι μεν η ζέστη κυριαρχεί μέχρι και τις απογευματινές ώρες, αλλά το ελαφρύ αεράκι μας δημιουργεί την ανάγκη να σκεπάσουμε με κάτι ανάλαφρο τους ώμους μας. Αυτό το κάτι που ψάχνουμε βρίσκεται στα κιμονό.

Ανάλογα με το σωματότυπό σας και το ύψος σας μπορείτε να βρείτε το ιδανικό κιμονό που θα σας ταιριάζει κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείτε να βρείτε κάθε λογής κιμονό και να επιλέξετε το μήκος που σας βολεύει. Υπάρχουν κοντά κιμονό που να τελειώνουν λίγο πιο κάτω από τη μέση σας, μίντι κιμονό που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο αλλά και αεράτα μάξι κιμονό που αγγίζουν ακόμη και τον αστράγαλο σας.

Χιλιάδες μοτίβα θα σας μπερδέψουν αρκετά μέχρι να κατασταλάξετε στο αγαπημένο σας σχέδιο. Το φλοράλ, τα γεωμετρικά σχήματα και το πουά είναι τα πιο συνηθισμένα μοτίβα που θα συναντήσετε πάνω στο ανοιξιάτικο πανωφόρι.

Κρόσσια και φούντες, οι τάσεις που συνεχίζουν να εμφανίζονται και φέτος στις πασαρέλες και τις κολεξιόν διάσημων σχεδιαστών στολίζουν τις άκρες τους, χαρίζοντας κίνηση, άνεση και αέρινο στυλ στην εμφάνιση σας.

Κατάλληλο για όλες τις ώρες τις ημέρας θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση της αναζήτησης του κατάλληλου πανωφοριού για τον αναποφάσιστο καιρό της άνοιξης.

Μπορείτε να το ταιριάξετε υπέροχα είτε με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι και όσο ανοίγει ο καιρός, σορτσάκι, ή με το μαύρο στενό παντελόνι σας.

Παίξτε με τις αποχρώσεις του κιμονό, συνδυάζοντάς τες με τα αξεσουάρ σας όπως για παράδειγμα το ζευγάρι των παπουτσιών σας ή της τσάντας σας, ακόμη και των κοσμημάτων σας.

Ενδείκνυτε μάλιστα, εάν θέλετε να σπάσετε τη μονοχρωμία του ντυσίματός σας. Την επόμενη φορά που θα φορέσετε ένα total black outfit, μη ξεχάσετε να φορέσετε το γεμάτο ζωντάνια κιμονό σας.

Ελαφρύ κι αέρινο θα σας συντροφεύσει επάξια στις ανοιξιάτικες αλλά και καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024