
Νέα ανακοίνωση Μαξίμου κατά ΝΔ για σκάνδαλα και offshore
Η κυβέρνηση επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη επαναφέροντας τις κατηγορίες για υπεράκτιες εταιρείες, για τη Siemens κ.λπ.
Νέα ανακοίνωση με την οποία απαντά στη Νέα Δημοκρατία για όσα αναφέρθηκαν σχετικά με συναντήσεις επιχειρηματιών με τον πρωθυπουργό, εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.
Λίγες μόνος ώρες μετά την πρώτη ανακοίνωση που επαναφέρει το σενάριο του «μαύρου» μετώπου, η κυβέρνηση επανέρχεται με σφοδρή επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αναλυτικά τονίζει:
1. Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ τολμούν να αρθρώνουν τη λέξη offshore τη στιγμή που για δέκατη μέρα δεν έχουν απαντήσει στο απλό ερώτημα: Ποιος και γιατί χρηματοδότησε μέσω offshore με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την εταιρία της κας Μαρέβας Μητσοτάκη το 2017;
2. Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, κράτος δικαίου και Δικαιοσύνη, τη στιγμή που διαχρονικά εμπλέκονται σε ατελείωτα σκάνδαλα. Από τη Siemens και τα “δώρα” του κ. Χριστοφοράκου, τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Novartis, τα θαλασσοδάνεια στο κόμμα της και τα Μέσα ενημέρωσης μέχρι τον Κήρυκα Χανίων του ίδιου του κ. Μητσοτάκη. Όσο και να πασχίζουν, η προσπάθεια εξίσωσής τους με ανύπαρκτες υποθέσεις είναι κωμική.
3. Τέλος, σε ό,τι αφορά τα περί συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον κ. Μαρινάκη, υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχα ερωτήματα έθετε η ΝΔ και για την περιβόητη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη. Κατανοούμε βέβαια τη σπουδή τους να θεωρούν τη συνάντηση με τον κουμπάρο της οικογένειας Μητσοτάκη και πλέον διωκόμενο επιχειρηματία σχεδόν ποινικό αδίκημα, ωστόσο επαναλαμβάνουμε πως σημασία δεν έχει εάν ο Πρωθυπουργός συναντά επιχειρηματίες κατόπιν αιτήματός τους, αλλά εάν αποδέχεται να τους ευνοήσει για να έχει την υποστήριξη των Μέσων τους. Αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνει ο κ. Μητσοτάκης.
4. Εάν επιμένει ο Πρόεδρος της ΝΔ να μάθει το περιεχόμενο της συζήτησης στη συνάντηση, είναι πολύ εύκολο. Αρκεί ένα τηλέφωνο στον κουμπάρο του.
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
