Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ως την Παρασκευή στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό

Ως την Παρασκευή στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό

Την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον καθοριστική για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το τρίτο -3 που ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Γενς Βέμερ φέρνει τους «πράσινους» ακόμη πιο κοντά στην πιο «μαύρη σελίδα» της Ιστορίας τους.

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου οφείλει να έχει αποπληρώσει ή, να βρει φόρμουλα διακανονισμού με τον Γερμανό πρώην δεξιό μπακ, σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος θα βιώσει τον υποβιβασμό στην Football League.

Εκτός όμως, από την υπόθεση Βέμερ, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στο διοικητικό κομμάτι, μιας και από το περιβάλλον του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ διέρρευσε ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (4/05).

Ο τελευταίος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Pan Asia, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να έχει θέσει ως απαράβατο όρο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες την αποφυγή του υποβιβασμού της ομάδας.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024