Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι έλεγαν επί ώρες ο Ευκλείδης και ο Γιάννης;

Τι έλεγαν επί ώρες ο Ευκλείδης και ο Γιάννης;

Στουρνάρας και Τσακαλώτος είχαν πολύωρη συνομιλία, στη Σόφια αλλά και στο ταξίδι επιστροφής

Όσοι ταξίδευαν χθες από τη Σόφια για την Αθήνα με το αεροπλάνο της Aegean έμειναν έκπληκτοι βλέποντας δύο άτομα να συνομιλούν συνεχώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ενας πρώην υπουργός και ένας νυν συνομιλούσαν και αντάλλασσαν απόψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, λίγες ώρες μετά το σημαντικό Eurogroup που έγινε στην βουλγαρική πρωτεύουσα.

Οσοι ξέρουν καλά τους δύο οικονομολόγους δεν εξεπλάγησαν καθώς είναι γνωστό ότι τους ενώνει η ίδια αγωνία για τη χώρα κι έχουν πάρα πολλά κοινά σημεία και ίδιες απόψεις για το πώς θα βγει η Ελλάδα οριστικά από τα μνημόνια. Όσοι, όμως, διαβάζουν τις ανακοινώσεις των γνωστών κύκλων του Μαξίμου σίγουρα θα αναρωτήθηκαν: «Μα πώς συνομιλεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον μόνιμο στόχο της κυβέρνησης, τον Γιάννη Στουρνάρα;»

Όμως, οι δύο άνδρες συνέχισαν την κουβέντα που είχαν στη Σόφια καθώς ο υπουργός Οικονομικών είχε μόνιμο συνομιλητή στην κρίσιμη συνεδρίαση τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως λένε οι κακές γλώσσες, ο Ευκλείδης έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος με κάποιους από την κυβέρνηση για όσα λένε και υποστηρίζουν για την οικονομία. «Πιο κοντά με τον… εχθρό Στουρνάρα είναι, παρά με τους ‘’φίλους’’ του Μαξίμου», έλεγαν με νόημα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024