Ο οργανωτικός σχεδιασμός αλλά και οι πολιτικές προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος αναμένεται να κυριαρχήσουν στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος στόχος να αποκτήσει ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς «οργανωτική σάρκα και οστά», σε νομαρχιακό επίπεδο, μέχρι το τέλος Μαΐου.

Η Φώφη Γεννηματά που αναμένεται να κλιμακώσει τις πολιτικές της πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο να τονώσουν το αυτόνομο στίγμα του Κινήματος Αλλαγής και να προωθήσουν την «εθνική συνεννόηση», δίνει μεγάλη σημασία στην επιτυχή ολοκλήρωση της οργανωτικής του δομής. Εκτιμά ότι η συγκρότηση των οργάνων του νέου κόμματος, ειδικά στην περιφέρεια και υπό την προϋπόθεση ότι θα περάσουν το μήνυμα της ενότητας, της συνέχειας και κυρίως της ανανέωσης θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της εικόνας του Κινήματος Αλλαγής αλλά και της εκλογικής του απήχησης.

Η κυρία Γεννηματά γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει το Κίνημα Αλλαγής στην πορεία προς τις εκλογές και την πίεση που αναμένεται να δεχθεί από την πόλωση που θα επιδιώξουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ. Εμφανίζεται όμως πεπεισμένη ότι ο νέος φορέας της κεντροαριστεράς θα περάσει τον εκλογικό πήχη του διψήφιου ποσοστού και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ