Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με στόχο το «μπρέικ» ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη

Με στόχο το «μπρέικ» ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη

Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και ακολουθούν δύο αναμετρήσεις στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Στον 3ο αγώνα της σειράς, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε από τη Ρεάλ Μαδρίτης (25/4, 19:45) και επιθυμεί να «αλώσει» το «Παλάθιο», να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας και έτσι, να αποκτήσει βραχεία κεφαλή στην υπόθεση της πρόκρισης στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Οι «πράσινοι» μετά την ισοπεδωτική εμφάνιση και νίκη του 1ου αγώνα, εμφανίστηκαν λιγότερο συγκεντρωμένοι στο 2ο ματς. Η Ρεάλ άδραξε την ευκαιρία, νίκησε στο ΟΑΚΑ και «έκλεψε» το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο καλείται να επανακτήσει ο Παναθηναϊκός, νικώντας έστω σε μία από τις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις στη Μαδρίτη.

Για να το καταφέρει αυτό, καλείται να βελτιωθεί δραστικά στην εξασφάλιση του ριμπάουντ, έναν τομέα στον οποίο η Ρεάλ κυριάρχησε με 43-24 στο 2ο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, οφείλει να βελτιώσει την άμυνά του στη γραμμή του τριπόντου και να «κλειδώσει» τους σουτέρ της «βασίλισσας».

Το «τριφύλλι» ταξιδεύει «πάνοπλο» στην Ισπανία, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη φάνηκε αισιόδοξος: «Είμαστε καλά! Νιώθουμε ενθουσιασμό που πάμε στη Μαδρίτη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, νιώθουμε ήρεμοι. Μας λείπουν μόνο κάποια πράγματα από πλευράς εμπειρίας. Στο παιχνίδι πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και ένταση. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουμε και βέβαια να μείνουμε προσηλωμένοι».

Η είδηση του αγώνα αναμφίβολα, είναι η επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ στην αγωνιστική δράση ύστερα από απουσία οκτώ μηνών, την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος στο «Twitter». Η επιστροφή του Ισπανού άσου, επισπεύσθηκε μετά τον τραυματισμό του Καμπάτσο και μένει να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται μετά από τόσο μακρά απουσία και πως θα διαχειριστεί το χρόνο συμμετοχής του ο Πάμπλο Λάσο.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, υποδέχεται τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και καλείται να υπερασπιστεί την έδρα της και να «κυνηγήσει» όσες πιθανότητες της αναλογούν, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-0 υπέρ της «ρωσικής αρκούδας».

Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Χάνεϊκατ, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Χάινς και Ντε Κολό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024