Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν προκηρυχθεί από τις 22:00 της Τετάρτης, αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ ύστερα από την ψήφιση του νόμου για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα.
Σε ανακοίνωσή της, η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι η κυβέρνηση μπορεί να κέρδισε τη μάχη στο κοινοβούλιο αλλά θα χάσει τον πόλεμο στην κοινωνία, ενώ επαναλαμβάνει πως οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και οι τοπικές κοινωνίες, δεν θα παραδώσουν τα κλειδιά των ορυχείων και των λιγνιτικών μονάδων στους επενδυτές.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας